Een Nederlandstalige boekenblog door Sjoukje Croux

Mogelijk gemaakt door Blogger.

De boekenblog

Wel wel wel - welkom op mijn blog. Als je hier komt via Bloglovin': het klopt, dit was ongeveer vier jaar lang een Engelstalige lifestyeblog. Net verwijderde ik, met toch wel een klein steekje in mijn hart, alle 240 posts. Het doet een beetje pijn, maar stiekem is het ook wel een - toepasselijk - hoofdstuk dat ik achter me wil laten. Het is tijd voor iets nieuws, iets waar ik wel passie voor heb, namelijk mijn geliefde boeken.

Dit internetplekje, www.lemontierres.com, heb ik omgedoopt tot mijn boekenblog. Vanaf nu kun je hier recensies en ander hopelijk leuks vinden. 

Ik tik ook nog stukjes voor www.lemontierres.nl, deze wel punt-nl maar evengoed gewoon in het Nederlands.

Snap je het nog? Ik ook niet helemaal, maar ach.

Mocht je idee├źn of wat dan ook hebben, stuur me een mailtje: sjoukjecroux@gmail.com.

Voor nu, welkom en veel leesplezier; on- en offline;

Sjoukje


 

Geen opmerkingen

zoek!